Siirry sisältöön

Osoite

Yrjönkatu 22
28100 Pori

Myyntipaikat

BEPOP Info
044 412 2205

Kauppakäytävä avoinna

arkisin8 - 19.30
lauantaina8 - 16.30

Rock My Business

ROCK MY BUSINESS ON VALTAKUNNALLISESTI TOIMIVA KIINTEISTÖ- JA BUSINESSMUOTOILUTOIMISTO.

Muotoilemme yrityksestä, kunnasta tai kiinteistöstä halutun, elinvoimaisen ja tuottavan. Toimimme joko projektiluontoisesti tai pitkäaikaisena strategisena kumppaninanne.

Kiinteistömuotoilu on kiinteistön kehittämistä dataohjautuvan muotoilun keinoin. Kiinteistömuotoilussa kartoitetaan kiinteistön ongelmakohtia ja luodaan näihin ratkaisuja. Kiinteistömuotoilun ytimessä on kiinteistön toimintaympäristön ymmärtäminen. Strateginen ajattelu ohjaa toimintaamme läpi kiinteistömuotoiluprosessin.

Luomme uusia kiinteistökonsepteja, -strategioita, sekä kiinteistömarkkinoinnin toimenpiteitä, jotka aikaansaavat tuottavan kiinteistön tai tekevät sen myyntikuntoiseksi. Ratkaisuillamme uhmaamme tavallista ja saamme kiinteistöt rokkaamaan.

Businessmuotoilu on liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittämistä dataohjautuvan muotoilun keinoin. Businessmuotoilussa kartoitetaan yrityksen ongelmakohtia ja luodaan näihin ratkaisuja. Businessmuotoilun ytimessä ovat yrityksen toiminnan ja toimintaympäristön ymmärtäminen. Strateginen ajattelu ohjaa toimintaamme läpi businessmuotoiluprosessin.

Luomme uusia strategioita, konsepteja ja markkinoinnin toimenpiteitä, jotka vievät yritystä kohti asetettuja tavoitteita. Ratkaisuillamme uhmaamme tavallista ja saamme yritykset rokkaamaan.

 

 

Ota yhteyttä

Yrjönkatu 22
28100 Pori

050 573 8776
janne@rockmybusiness.fi

Toimisto on avoinna aina, kun ovilamppu palaa.

Artikkelit